Pages

13 Temmuz 2017 Perşembe

FLORMAR SILK MATTE LIKIT MAT RUJ SERISI

Merhaba güzeller :) Hoşgeldiniz.. Bugün sizlere 2016 yılının sonlarına doğru patlama yapan ve 2017 yılının devamında da epey takdir toplayan Flormar Silk Matte likit mat ruj serisinden bahsetmek istiyorum.


Benim bugüne kadar kullandığım en iyi likit mat ruj olma hakkını kazandı bile. Daha önce en başarılı formülün Note markasının likit mat ruju olduğunu düşünürken... Flormar hem dudakları kurutmayan hem de kalıcılığıyla gönülleri ve dudakları fetheden bir formülasyon sundu bizlere...

NOTE MARKASININ LİKİT MAT RUJU



Note markasının likit mat rujları dudakları asla kurutmayan ama aynı zamanda hafif yağlı yapısıyla dudaktaki kalıcılığı oldukça az  olan rujlar kategorisindeydi. Pastel ise gün boyu kalıcı ama dudaklarda zaman geçtikçe kurumaya bağlı olarak pul pul dökülme sorunları yaşatıyordu. Keza Golden rose likit mat rujları da fazla sıvı yapıya sahip olduğundan ruju kusursuz sürmeyi zorlaştıran ve dudaklardaki nemi almasından kaynaklı da kuruluk problemi çokça yaşatan bir yapıya sahip.

Peki Flormar likit mat rujları farklı yapan ne??

Kremsi, yoğun pigmentli ve dudakları kurutmayan yapısıyla  rujun dudaklara kusursuz sürülebilmesine olanak sağlıyor. ( yani hata yapsanız bile elinizle veya kulak çubuğuyla bir çırpıda hatanızı silmek artık çok kolay.)


 Üstelik tüm bu özelliklerine rağmen dudakları kurutmayıp uzun süre kalabilme özelliğine de sahip. Daha ne olsun?  Bende bulunan renkler 12 numara Terracotta ve 10 numara Tender Terra. Aşağıdaki görselden de renklerine bakabilirsiniz.





Hiç yorum yok: